• 0px
  • -960px

Sweet 16 / Verjaardag

VOOR MEER INFO NEEM CONTACT OP VIA BBM: 22593B61 OF WHATSAPP: 06-11421421

Het vieren van een verjaardag kan thuis, maar brengt veel werk met zich mee. Voor een uniek verjaardagsfeest/sweet 16 of andere gelegenheid kunt u bij Party Palace New York terecht! Dit kan tijdens een event of op zichzelf staand. Tijdens het event zal er een speciale VIP ruimte worden gecreëerd met uitzicht over de main area. Dit kan naar klant wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld de drank keuzes en andere entertainment. 

Een op zichzelf staand feest is tevens mogelijk zowel Low als High budget! Wij kunnen alle zorgen uit handen nemen, van het versturen van de uitnodigingen tot het eventueel regelen van artiesten. The Sky Is The Limit!

Uitnodigingen

Of u nu veel of weinig gasten wilt uitnodigen, wij kunnen u het hele traject uit handen nemen. U levert de lijst met adresgegevens aan, dan zorgen wij ervoor dat alle gasten netjes en op tijd een uitnodiging ontvangen. Ook een E-mailing/E-card behoort tot de mogelijkheden.

Eten en drinken

Als u in Party Palace New York uw feest viert, zorgen wij voor een passend op maat gemaakt buffet. Hierin zijn er mogelijkheden in overvloed.

Servies

Heeft u genoeg servies in huis voor een verjaardagsfeest waarop 500 man komt? Nee? Wij wel. Wij hebben tevens de middelen om al dat servies, gevuld met allerlei lekkers, op een originele manier aan uw gasten te serveren.

Muziek en entertainment

Om van uw verjaardag een groot feest te maken, kunnen wij zorgen voor elke beschikbare vorm van entertainment.

Voor meer info of het maken van een afsrpaak kunt u ons contacteren via onze contactpagina.